MEDIBLINK Grelni obliž ThermoHelp 10x M103

• Grelni obliži za mišice in sklepe
• Omogočajo učinkovito, hitro in ciljano lajšanje bolečin v mišicah in sklepih in bolečin, ki so posledica naporov, obremenitev, zvinov in artritisa
• Za uporabo na podrocju hrbta, ramen, bokov, vratu, rok in trebuha
• Obliž zagotavlja 8 ur gretja
Klinično in dermatološko testirano
• Velikost obliža: 13 x 9,5 cm
 10 kosov

  • Dermatološko testirano Dermatološko testirano
  • Klinično testirano Klinično testirano

Zaloga: Na zalogi

17,49 €

Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu. Pokličete jih lahko na številko (07) 30 44 555, vsak delovnik med 7. in 15. uro

Ob naročilu do 14:30 ure bo izdelek odposlan še isti dan*

Dostava v 24 urah ob naročilu do 14:30 ure

Za več informacij o izdelku nas pokličite na +386 (0)7 30 44 555

Izdelke popravimo ali zamenjamo še isti dan ko prispejo na servis

Dva načina plačila: po povzetju in po predračunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Mediblink grelni obliž ThermoHelp 10x M103 so grelni obliži za mišice in sklepe, ki globinsko sprostijo mišice. Grejejo vsaj 8 ur. So tanki, prilagodljivi in brez vonjav. So dermatološko in klinično testirani. Uporabljajo se lahko za predel hrbta, ramen, bokov, stegen, vratu, rok in trebuha.  

Namen uporabe: Za ciljano lajšanje bolečin v mišicah in sklepih in bolečin, ki so posledica naporov, obremenitev, zvinov in artritisa.

Vsebina: 10 posamično zavitih grelnih obližev velikosti 13 x 9,5 cm.

Pred uporabo izdelka v celoti preberite navodila za uporabo in opozorila. Da bi zmanjšali nevarnost nastanka opeklin, požara in osebnih poškodb, morate izdelek uporabljati v skladu z navodili in opozorili.

Navodila za uporabo: 

- Tik pred uporabo odprite plastičen zavoj.

- Odlepite papir, da odkrijete lepljivo stran.

- Lepljivo stran obliža namestite na kožo na boleče mesto in ga pritrdite.

- Za boljšo učinkovitost mora biti obliž nameščen vsaj 8 ur.

- Obliž se lahko segreva do 30 minut, preden doseže najvišjo temperaturo.

- Izdelek lahko pritrdite na kožo ali obleko.

Opozorila: 

Obliža ne uporabljajte: Če vam glede na vaše zdravstveno stanje uporabo izdelka odsvetuje zdravnik; če je grelni obliž preluknjan ali poškodovan; v kombinaciji z zdravilnimi losjoni, kremami, obliži in drugimi viri toplote; na poškodovani ali občutljivi koži; na področju podplutb in opeklin, ki so se pojavile v zadnjih 48 urah; če ne morete sami odpreti ali namestiti obliža; če ste starejši - obliž v tem primeru namestite na oblačilo, da zmanjšate možnost nastanka opeklin; na otrocih mlajših od 12 let; na delih telesa, kjer toplote ne čutite; če ste nepokretni ali nagnjeni h kožnim razjedam; v kombinaciji z drugimi oblikami terapevtske toplote, vključno z električnimi grelnimi blazinami ipd.

Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom: Če ste noseči, imate diabetes, slabo prekrvavitev, srčne bolezni ali revmatoidni artritis.

Prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom: Če bolečina ne izgine po 7 dneh od začetka uporabe, če imate oteklino, izpuščaje ali prekomerno rdečico.

Med uporabo izdelka: Prenehajte z uporabo, če se vam zdi blazinica obliža prevroča ali neudobna. Bodite previdni in občasno preverite vašo kožo. Če začutite draženje ali odkrijete opeklino, nemudoma odstranite obliž. Običajno je, da imate po odstranitvi obliža kožo rahlo pordelo. Če je po nekaj urah vaša koža še vedno pordela, prenehajte z uporabo obliža dokler rdečica v celoti ne izgine. Obliža ne uporabljajte na istem mestu več kot 8 ur v obdobju 24-ih ur. IZDELKA NE UPORABLJAJTE MED SPANJEM. MED UPORABO POGOSTO PREVERITE KOŽO. IZDELEK LAHKO POVZROČI DRAŽENJE KOŽE ALI OPEKLINE. Hraniti pri sobni temperaturi. Izdelek vsebuje železo, ki je v primeru zaužitja lahko zdravju škodljivo. V primeru zaužitja izperite usta z vodo in nemudoma obvestite vašega zdravnika. Če vsebina grelnega obliža pride v stik z vašo kožo ali očmi, nemudoma izperite z vodo. V izogib požaru IZDELKA NIKOLI NE SEGREVAJTE V MIKROVALOVNI PEČICI. HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK IN ŽIVALI.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.