MEDIBLINK Termofor 2l moder M101

• Iz naravne, nazobčane gume 
• Zagotavlja dolgotrajno in enakomerno oddajanje toplote
• Ojačan navoj preprečuje puščanje vode
• Volumen termoforja je 2 litra
• Barva: Modra

Zaloga: Ni na zalogi

8,99 €
Izdelka trenutno ni na zalogi.
Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na voljo.

Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu. Pokličete jih lahko na številko (07) 30 44 555, vsak delovnik med 7. in 15. uro

Ob naročilu do 14:30 ure bo izdelek odposlan še isti dan*

Dostava v 24 urah ob naročilu do 14:30 ure

Za več informacij o izdelku nas pokličite na +386 (0)7 30 44 555

Izdelke popravimo ali zamenjamo še isti dan ko prispejo na servis

Dva načina plačila: po povzetju in po predračunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Mediblink termofor 2l moder M101

Namen uporabe: Za dolgotrajno in enakomerno oddajanje toplote v primeru mišičnih krčev in ostalih težav, ko se priporoča izvedba toplotna terapija.

Iz naravne, nazobčane gume vas greje dalj časa. Zagotavlja dolgotrajno in enakomerno oddajanje toplote. Ojačan navoj preprečuje puščanje vode.

Volumen termoforja je 2 litra

Uporaba in nega: Termoforja ne polnite z vrelo vodo. Napolnite do največ dveh tretjin prostornine. Termofor držite za vrat v pokončnem položaju in ga počasi napolnite, da se izognete pljuskanju vode. Če želite iz termoforja odstraniti ves zrak, ga nežno pritisnite ob ravno površino, dokler se na odprtini ne pojavi voda. Zamašek privijte dovolj tesno, da preprečite iztekanje. Dovolj je tako tesno, da ga lahko odvijete s prsti.

Opozorilo: TERMOFOR LAHKO POVZROČI OPEKLINE, ZATO SE IZOGIBAJTE DALJŠEMU STIKU S KOŽO. Ne polnite ga z vodo iz vodovodnega sistema, saj lahko s tem izdelek predčasno uničite. Preprečite stik termoforja z vročimi površinami. Preprečite stik z oljem in mastjo. Kadar termoforja ne uporabljate, ga povsem izpraznite in shranjujte v suhem in hladnem prostoru brez zamaška. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne odlagajte ničesar na termofor. Redno preverjajte, če je zamašek morda obrabljen ali poškodovan. Termoforja ne smejo: uporabljati otroci brez nadzora odraslih, uporabljati invalidne osebe ali osebe, ki so občutljive na vročino. Termoforja ne smete uporabljati pri malih otrocih. Termofor ni igrača. Plastične vrečke so lahko nevarne. Da bi se izognili nevarnosti zadušitve, hranite ta izdelek izven dosega otrok.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.