Zaposlitev v podjetju Mediblink

Zaposlitev

Ljudje so nosilci razvoja in rasti podjetij. S svojo kreativnostjo in inovativnimi idejami ustvarjajo dodano vrednost, ki je temelj sodobne ekonomije. Ta vrednost je največja v okolju, ki omogoča dovolj svobode, da ideje lahko dozorijo in zasijejo v vsej svoji ustvarjalni veličastnosti; v okolju, kjer iskrivih domislic ne duši birokracija in slabi odnosi znotraj podjetja; v okolju, ki spodbuja drugačne rešitve problemov in razmišljanje izven konvencionalnih okvirov, če to pomeni bolj učinkovito in bolj kakovostno rešitev. Nosilci takih idej so ljudje, ki zaupajo vase, so strastni pri svojem delu in se sprijaznijo šele z odličnostjo.

Prijetno vzdušje, odlični rezultati

Med sodelavci v podjetju Mediblink vlada sproščeno in prijateljsko vzdušje in tudi zato nam uspeva dosegati velike uspehe in dobre rezultate. Red seveda mora biti, sicer nam ne bi uspelo osrečiti toliko kupcev prav vsak dan in skrbeti za izjemno kvaliteto vseh storitev, procesov in ponujenih izdelkov. Pri nas imajo vsi sodelavci, kot posamezniki in kot del ekipe, neposreden vpliv na poslovanje podjetja.

Zaposlenim ne postavljamo nemogočih zahtev in ne uporabljamo zahtevne tehnologije za nadzor zaposlenih. Nudimo pa zaposlenim najnovejšo tehnologijo in pripomočke in sredstva za čim bolj udobno delo. Prijazno in sproščeno delovno okolje je tisto, ki sodelavcem omogoča, da od sebe dajo največ. In rastejo. Smisla za humor ne zahtevamo, je pa močno zaželen.

Za lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja omogočamo:

- fleksibilen delovni čas, glede na naravo dela,
- zabave oziroma izleti za sodelavce,
- letne razgovore,
- zdravje na delovnem mestu.

Da delo za računalnikom ne bi negativno vplivalo na zdravje, se trudimo poskrbeti za čim bolj zdravo delovno okolje. Poleg najsodobnejše računalniške, pisarniške opreme in avtomobilov se lahko uporabljajo tudi rekreacijske kapacitete, ki jih zakupi podjetje. Delo v podjetju Mediblink pa lahko pomeni tudi prihranke – sodelavci so deležni popustov pri nakupu izdelkov na mediblink.si.

Podjetje zaposlenim omogoča tudi razna strokovna izobraževanja v tujini, učenje tujih jezikov, učenje računalniških programov ipd.

Razpisana delovna mesta

Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest.