Mediblink Kineziološki trak 5 cm x 5 m moder M131

• Za podporo in stabilnost mišicam in sklepom
• Pomaga pri okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja mišic in sklepov
• Idealen za športne aktivnosti
Hipoalergen (brez lateksa)
Vrhunsko japonsko lepilo
• Izjemno zračen
• Dimenzija: 5 cm x 5 m
• Barva: modra

Zaloga: Na zalogi

11,99 €

Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu. Pokličete jih lahko na številko (07) 30 44 555, vsak delovnik med 7. in 15. uro

Ob naročilu do 14:30 ure bo izdelek odposlan še isti dan*

Dostava v 24 urah ob naročilu do 14:30 ure

Za več informacij o izdelku nas pokličite na +386 (0)7 30 44 555

Izdelke popravimo ali zamenjamo še isti dan ko prispejo na servis

Dva načina plačila: po povzetju in po predračunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Kineziološki trak se lahko uporablja kot pomoč pri naravnem procesu zdravljenja, v rehabilitaciji in športni medicini. Z izboljšanjem delovanja mišic in stabilnosti sklepov trak pomaga tudi pri lokalni limfni cirkulaciji. Pravilna uporaba kineziološkega traku zagotavlja podporo in stabilnost mišicam in sklepom brez omejevanja njihovega naravnega gibanja ter lahko pomaga pri okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja. Napetost, ki jo uporablja kineziološki trak, deluje tudi bližje površini, začenši s povrhnjico, zmanjša intersticijski tlak v vnetem predelu pod njo in pomaga pri lajšanju bolečine, ki nastane zaradi stiskanja, ter spodbuja limfno drenažo.

Gre za povsem naravno protibolečinsko terapijo, katere se poslužujejo predvsem športniki in posamezniki v rehabilitacijskih programih, razširjeni pa so tudi med posamezniki, ki se s športnimi aktivnostmi ukvarjajo ljubiteljsko, torej v prostem času.

Uporabo kinezioloških trakov priporočajo fizioterapevti po vsem svetu.

Kineziološki trak podpira sklepe in mišično tkivo, pomaga pri opravljanju določenih gibov, lajša bolečine, pospeši okrevanje poškodovanih mišic, vezi in sklepov, deluje preventivno pred poškodbami, preprečuje nabiranje mlečne kisline ter pospešuje ali zavira mišično krčenje.

Mediblink kineziološki trak M131 je idealen za športne aktivnosti in hipoalergen (ne vsebuje lateksa). Zaradi vrhunskega japonskega lepila je obstojen tudi v ekstremnih razmerah in v vodi. Je izjemno zračen (sestavljen je iz 95% bombaža in 5% elastana).

Navodila za uporabo: Kineziološki trak odrežite na želeno dolžino. Trak ustrezno namestite glede na obravnavani del telesa in želeni učinek. Pri tem pazite, da je koža pod trakom gladka in napeta. Trak lahko pustite na mestu več dni.

Raztegljivost: 1,6 - 2,1x (10 cm traku se lahko raztegne na 16-21 cm)

Opozorila: V primeru preobčutljivosti prekinite uporabo ali omejite čas uporabe. Namenjeno za enkratno uporabo (samo za enega uporabnika). Hranite izven dosega otrok. V primeru hudih poškodb se pred uporabo pripomočka posvetujte z zdravnikom.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.