Novo

Mediblink Hladilno-toplotna blazinica z ovojno vrečko M 11 x 26 cm M128

• Nudi takojšnje olajšanje v primeru bolečih mišic, zvinov, artritisa, oteklin ali pikov insektov
• Ohlajena ali segreta ohrani temperaturo vsaj 20 min
• Upogibljiva je tudi, ko jo vzamete iz zamrzovalnika, zato omogoča takojšnjo uporabo
• Hlajenje v zamrzovalniku ali hladilniku
• Gretje v mikrovalovni pečici ali v vroči vodi
• Priložena ovojna vrečka
• Za večkratno uporabo
Velikost M (11 x 26 cm) 
• 1 kos

  • Za večkratno uporabo Za večkratno uporabo
  • Hlajenje Hlajenje
  • Gretje Gretje
  • Ovojna vrečka priložena Ovojna vrečka priložena

Zaloga: Na zalogi

9,99 €

Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu. Pokličete jih lahko na številko (07) 30 44 555, vsak delovnik med 7. in 15. uro

Ob naročilu do 14:30 ure bo izdelek odposlan še isti dan*

Dostava v 24 urah ob naročilu do 14:30 ure

Za več informacij o izdelku nas pokličite na +386 (0)7 30 44 555

Izdelke popravimo ali zamenjamo še isti dan ko prispejo na servis

Dva načina plačila: po povzetju in po predračunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Namen uporabe: Zagotavljanje toplo-hladne terapije za različne prizadete predele.

Mediblink Hladilno-toplotna blazinica M128 se uporablja za zagotavljanje hladno-tople terapije za različne prizadete predele. Nudi takojšnje olajšanje v primeru bolečih mišic, zvinov, artritisa, oteklin ali pikov insektov. Ohlajena ali segreta ohrani temperaturo vsaj 20 minut. Hladi se v zamrzovalniku ali hladilniku. Greje se v mikrovalovni pečici ali v vroči vodi. Upogibljiva je tudi, ko jo vzamete iz zamrzovalnika, zato omogoča takojšnjo uporabo. Ovojna vrečka je priložena. Za večkratno uporabo.

Hladna terapija:

Uporaba pri fizikalni terapiji za krvavitve ob poškodbah, vročinski kapi, srbenju, glavobolu, opeklinah, utrujenosti, zvinih, nategih, udarcih in modricah, zobobolu in drugih vrstah bolečin. Blazinico shranjujte v zamrzovalniku ali hladilniku. Blazinico pred uporabo vsaj 2 uri hranite v zamrzoval­niku, lahko pa eno blazinico ves čas hranite v hladilni­ku, da jo lahko vedno takoj uporabite. Hladno blazinico zavijte v ovojno vrečko, brisačo ali krpo in jo položite na prizadeto mesto.

Topla terapija:

Blazinico segrejte v mikrovalovni pečici ali v vroči vodi. Za lajšanje revmatičnih bolečin, nevropatskih bolečin, išiasa, bolečin v hrbtenici, za zmanjšanje brazgotinjenja sluznice po opera­cijah, za zdravljenje artritisa, bolečin, ki jih povzročajo preobremenitve, pri ote­klinah in okrevanju po poškodbah, krčih, bolečinah v hrbtu, otrdelem vratu, bolečinah v križu, menstrualnih bolečinah, za ohranjanje toplote pri nizkih temperaturah.

Segrevanje blazinice v mikrovalovni pečici:

Blazinico postavite v mikrovalov­no pečico in izberite visoko moč delovanja. Ker se mikrovalovne pečice razlikujejo, boste za želeno tempe­raturo blazinico segrevali različno dolgo. Čas segrevanja ustrezno prilago­dite. Toplo blazinico zavijte v ovojno vrečko, brisačo ali krpo in jo položite na prizadeti predel.

Segrevanje blazinice v vroči vodi:

V posodi segrejte vodo, da zavre. Posodo odstavite z ognja. Blazinico postavite v vročo vodo za od 8 do 10 minut. Blazinico odstranite iz vode. Preverite njeno temperaturo. Če je prevroča, pustite, da se nekoliko ohladi. Ko doseže želeno temperaturo, blazinico zavijte v ovojno vrečko, brisačo ali krpo. Položite na prizadeti predel.

Čiščenje: Operite s toplo vodo in po potrebi uporabite sredstvo za pomivanje posode. Blazinico obrišite do suhega s čisto brisačo.

Opozorila: Samo za zunanjo uporabo. Preden blazinico položite na golo kožo, jo zavijte v ovojno vrečko, v brisačo ali krpo. Ne uporabljajte za namene, za katere izdelek ni predviden. Pregrevanje ali predolga uporaba lahko povzročita poškodbe. Ne polagajte na občutljivo kožo, neobčutljivo kožo odprte rane. Če je blazinica poškodovana, prenehajte z uporabo.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.

Navodila
View File Mediblink_HotCold_IFU_web Velikost: 942.65 KB